Уважаеми клиенти, Моля прочетете внимателно общите условия за пазаруване чрез магазина за електронна търговия на адрес: https://www.autozonabg.com/

І. Продукти:

Онлайн магазин https://www.autozonabg.com/ предлага богата гама продукти, аксесоари и услуги. Всички стоки, предлагани на този електронен магазин са с гарантирано качество. Публикуваните на сайта описания на предлаганите стоки са с информативна цел. Възможно е да бъдат допуснати технически грешки.

ІІ. Цени и промоции:

Цените на стоките посочени на сайта са крайни и не включват цената за доставка до клиента. Цените на продуктите могат да бъдат променяни, без да е необходимо предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална, към момента на поръчката.

ІІІ. Поръчки:

След като оформите поръчката си в горната част на сайта ще видите линк към кошницата. В скоби е изписан броя на добавените в кошницата от вас продукти, ако има такива. В кошницата ще видите със снимка всички налични в нея продукти, тяхното количество и цена. След като потвърдите поръчката, на посоченият от Вас e-mail адрес ще получите потвърдително писмо с номера и дата на поръчката и нейното съдържание.

ІV. Срокове и условия:

Стоките, поръчани на https://www.autozonabg.com/ се доставят от 1 до 3 работни дни от получаване на поръчката на територията на Република България. Срокът за доставка извън пределите на държавата е променлив, в зависимост от геозоната и типа доставка. Когато продукта не е наличен, ние сме длъжни да Ви уведомим в горепосочения срок.

V. Гаранция, рекламация и връщане на продуктите:

ВАЖНО: Съгласно чл. 55, ал. 1 от Закона за защита на потребителите (ЗЗП), потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от получената стока в срок не по-късно от 14 дни от датата на получаване на стоката. В този случай „Ивалл 16“ ЕООД е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 14 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си да се откаже от стоката, съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. Сумите се възстановяват в брой, чрез наложен платеж, по банкова сметка на клиента или с кредитна операция по картова сметка. Потребителят е длъжен да съхранява получените от „Ивалл 16“ ЕООД стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктите трябва да отговарят на вида, в който са получени от потребителя. На връщане и отказ не подлежат продукти, които не отговарят на тези условия съгласно Закона за защита на потребителите. „Ивалл 16“ ЕООД има право да откаже връщането на продукт, съобразно действащото законодателство. В случай на фабричен дефект, който е установен след получаването на продукта, клиента го връща за сметка на магазина и се изпраща друг продукт като заявения. В този случай транспортните разходи са за сметка на „Ивалл 16“ ЕООД. При връщане на закупена стока транспортните разходи са за сметка на клиента и не се възстановяват. Рекламации се приемат по e-mail, или друг удобен за клиента начин, като той посочва причините за предявената рекламация. „Ивалл 16“ ЕООД си запазва правото да не приеме констатацията на клиента, ако прецени, че основанието му за рекламация е неоснователно или е следствие на неправилна употреба от страна на клиента. „Ивалл 16“ ЕООД уведомява клиента за становището си на посочения от него телефон или e-mail.

VІ. Замяна на закупена стока и отказ от поръчка:

Ако клиента по някаква причина желае да замени закупеният от него продукт, той има право да го направи, като в този случай разходите за връщане на продукта и изпращане на новозаявения са за сметка на клиента. Ако има разлика в стойността на новата и старата поръчка, то тя се компенсира. Клиента има право да откаже приемането на пратката, ако сумата, която следва да заплати на куриера не съответства на дължимата. В този случай, молим клиента да се свърже незабавно с „Ивалл 16“ ЕООД за отстраняване на несъответствието. Ако при самото получаване на стока, тя е с нарушена / разпокъсана опаковка поради неправилно транспортиране или има липси рекламацията и застраховката ще бъде уважена само в присъствието на куриера. В този случай незабавно се свържете с нас или откажете да приемете стоката. Рекламацията се удостоверява със запис в товарителницата от получателя. Изготвя се констативен протокол, в който е описано констатираното състояние на пратката и нейната опаковка. В случай че клиента вземе пратката на своя отговорност и не предяви своите претенции пред куриера, рекламацията е недействителна.

VІІ. Права и задължения на „Ивалл 16“ ЕООД:

Ние сме длъжни да спазваме стриктно Закона за защита на личните данни, да защитаваме предоставената ни от клиента информация, да доставим поръчаните продукти в договорения срок на посочения адрес. Ние имаме право да не доставим поръчаните продукти при посочени неверни адрес и/или телефон. Ние не носим отговорност за посочената от производителя информация за стоката каквото и да е забавяне или невъзможност да изпълни задълженията си, при възникването на обстоятелства независещи от магазина, възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

VІІІ. Права и задължения на клиентите: Клиентът е длъжен да посочи валиден телефон, e-mail и адрес за доставка, да заплати цената на поръчаните от него стоки, както и определената сума за доставка, да получи поръчаните стоки, като осигури възможност за приемането им, да не прави фиктивни поръчки, да не дава измислени отзиви за даден продукт или друга невярна информация. Клиентът има право да получи поръчаните от него продукти, да се откаже от тях в срок не по-късно от 14 дни от датата на доставка, спазвайки изискванията на Закона за защита на потребителите. Моля, преглеждайте периодично общите условия за настъпили промени.

bg_BG
bg_BG