Всички поръчки и доставки се извършват на територията на Република България или извън пределите на държавата след допълнително уточнение. До модела на всеки продукт ще видите надпис, показващ наличността му. Ако желаният от Вас продукт е с временно изчерпана наличност – не се притеснявайте. Редовно осъвременяваме склада на нашия магазин и в рамките на няколко дни вероятно ще можете да го получите. Затова, процедирайте според описанията по-долу начин, заявете продукта, а ние ще се свържем веднага с Вас и ще уточним датата и часа за доставка. Ако по някаква причина тя не Ви удовлетворява, поръчката ще бъде служебно отказана.

За да направите поръчка НЕ е необходимо да се регистрирате в системата, а единствено да въведете Вашите имена, точен адрес и телефон за връзка. Поръчката се извършва по следния начин:

1. Избирате продукт/и от нашите категории, както и желаното от Вас количество.

2. Чрез бутона Добави в кошницата може да следите тези критерии в реално време.

3. Натискайки бутона “Плащане” ще бъдете насочени към окончателния вид на Вашата поръчка

4. Въведете желания от Вас начин за доставка, както и вида плащане, който ще направите (наложен платеж или банков превод).

5. Отметнете, че сте съгласни настоящите условия и натиснете бутона “Продължи”.

6. Вече сте в последния етап на поръчката. На тази страница ще видите нашата банкова сметка (ако сте избрали ” Банков превод), крайната сума за плащане и начина на доставка. Ако разполагате с вачуер с промоционален код го въведете в указаното поле.

7. С бутона “Потвърдете поръчката” финализирате Вашата поръчка.

На въведения от Вас електронен адрес ще получите писмо с детайли за направената поръчка. Статуса и на обработка и доставка може да наблюдавате във Вашия профил. След така направената поръчка ние ще се свържем с Вас и ще уточним часа и датата за доставка. 

Срок на доставка: Поръчки,направени от понеделник до петък до 15ч., ще бъдат доставени на следващия работен ден.

Ако конкретен продукт не е наличен, ние ще се свържем с Вас и ще уточним датата за доставка. 

Плащане: 

С наложен платеж. След като сте избрали с коя транспорта фирма желаете да бъде доставена Вашата покупка, същата ще Ви бъде изпратена незабавно, а крайната сума ще заплатите при доставката на продукта от куриер.

По банков път. В раздела за плащане можете да направите опцията “Банков превод” активна. В полето за информация и в поръчката си, която ще се отрази веднага в профила Ви ще намерите необходимите Ви данни за извършване на банков превод.

Моля забележете, че ако опцията “Наложен платеж” е отбелязана с “Да”, то няма да имате възможност да платите по банков път. Ако желаете това все пак да се случи, отбележете “Наложен платеж” с “Не”, активирайте ” Банков превод” и платете цялата сума чрез Вашата банкова сметка. Не забравяйте, че тази сума ще е сбора от цената на поръчания продукт и цената за доставка от куриерска фирма. Когато банковия превод е потвърден в нашата сметка, ние ще Ви изпратим продуктите. 

Фактури: За всяка поръчка ще получите надлежно попълнена и придружена с касов бон фактура. Ако Ви е необходима фактура на юридическо лице, моля попълнете Вашите данни (име на фирмата, адрес на регистрация, ЕИК, МОЛ) в полето за коментари и изисквания при заплащането на поръчката. В случай, че не сте упоменали тези данни фактурата ще бъде издадена на физическото лице, което е заявило поръчката. 

Отстъпки: Ако ползвате купон за намаление, моля въведете го в предвиденото поле при заявяване на поръчка. Имайте предвид, че купоните за намаление не са активни за продукти, които в текущия момент са с намалени цени. 

Забележка: Всички цени в нашия сайт са с включен ДДС! Ако имате въпроси относно извършването на доставки, моля свържете се с нас на посочените телефони или чрез формата за контакт.

bg_BG
bg_BG